haon-sportoldal

2008.01.02. 11:40

Hendikeppel vág neki az új évnek

<p>Debrecen - Fájdalmasan és bosszantóan ért véget az elmúlt esztendő Demjén Gábor, a DVSC-TEVA labdarúgója számára, hiszen az utánpótlás válogatott meghatározó játékosa térdszalag-húzódást szenvedett a Honvéd elleni Ligakupa-meccsen.</p>

Bár a hírek arról szóltak, Döme pályára lép a két ünnep között, Debrecenben megrendezett Real Team-kupán, ám a lokista nélkül zajlottak az események a Hódosban.

Nem kockáztatott

– Amikor elígérkeztem az egyik csapathoz, akkor még azt hittem, el tudom vállalni a játékot s az az igazság, lehet, pályára tudtam volna lépni, de nem akartam kockáztatni az egészségemet, mert még mindig érzem a fájdalmat a lábamban – adott választ a hiányzására a Naplónak a 21 esztendős debreceni futballista.

– Az orvosi vizsgálatok után azt mondták a szakemberek, hogy részleges izomszakadásom van, amire a legjobb gyógyír, ha pihenek, így nem tehettem mást a téli szünetben, mint óvtam a lábamat.

A szabadság gyorsan eltelt, még egy-két hetet el tudtam volna tölteni a családdal és a barátokkal, de az igazat megvallva, már hiányzik a foci. A tervek szerint nem tétlenkedtem volna a szünetben, több kispályás tornán is futball-cipőt akartam húzni, de a sérülésem miatt sajnos ebből semmi sem lett.

Új év, új remények

Demjén Gábor térde még mindig nincs százszázalékos állapotban, de a labdarúgó a jövő héten már munkába akar állni. – Abban reménykedem, hogy hétfőn már részt vehetek az edzésen, lehet, hogy az első pár napban még Dankó Mihály rehabilitációs trénerrel készülök, de utána már csatlakozhatom a csapathoz.

Nem szeretnék lemaradni az alapozásban, hiszen szükség lesz az erőre az idényben, ráadásul bizonyítanom kell az új szakmai stábnak is.

Bár fél éve már a DVSC-TEVA játékosa vagyok, még mindig újnak számítok a gárdánál, ráadásul úgy érzem, ezalatt az időszak alatt nem tudtam megmutatni igazából, mit is tudok valójában. Szerencsére itt egy új év, ami új reményeket ad számomra is – mondta Demjén Gábor.

  • Az év sportolóira szavazhatnak!
  • Utazások és aktív pihenés van műsoron
  • Újra beleki edzőtáborban a Loki
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!