Foci-vb 2022

2022.12.14. 11:20

Kis rajongóból lett Messi csapattársa a fiatal argentin

Lionel Messi (balra) ünnepel egykori rajongójával, Julian Álvarezzel | Forrás: AFP

Természetesen Lionel Messi volt az egyik főszereplő a Horvátország ellen 3–0-ra megnyert elődöntőn a katari vb-n, a másik pedig Julián Álvarez, aki két gólt szerzett. A meccs után érhetően kettejüket szólaltatták meg – írja a Magyar Nemzet.

– Nagyon boldog emberként egy remek csapat tagja vagyok. Sok minden futott át a fejemben, megható látni azt az ünneplést, amelyet a lefújás után átélhettünk. Boldog az összes szurkoló, itt van a családom, a csapat pedig fantasztikus. Az egész világbajnokságon elképesztő hangulat kísér minket, és most itt állunk a döntő előtt, amelyre vágytunk. Nagyon élvezzük ez a tornát, örülünk, hogy itt lehetünk – nyilatkozta lelkendezve Messi a 3-0-ra megnyert meccs után. 

Álvarez fülig érő szájjal ecsetelte, hogy mennyire boldog. Egy tíz évvel ezelőtti kép is előkerült, amikor a még gyerek Julián boldogan feszít a nagy idol mellett, akit hősnek nevezett.

Rövid interjú is készült akkor az ifjú tehetséggel. Elmondta, az a vágya, hogy egyszer világbajnokságon szerepeljen és természetesen Messi a példaképe, s nemcsak neki, hanem a két testvérének is.

Julian Álvarez gyerekkori álma már valóra vált, immár felnőttként ennél is többre vágyik. Most már ő is világbajnok szeretne lenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!