Labdarúgás

2022.12.12. 13:42

Az angol bokszlegenda is kiállt Harry Kane mellett

Tyson Fury egy Rocky Balboa idézettel üzent.

Forrás: AFP

Az angol labdarúgó-válogatott kiesett a katari világbajnokságról, miután a negyeddöntőben 2-1-re kikapott a címvédő franciáktól. Nem sokkal a lefújás előtt Harry Kane 11-est rontott, ami nagyban befolyásolta a végeredményt. A találkozó után önmagát hibáztatta, de csapattársai és a szakvezetés részéről senki nem okolta a Tottenham támadóját. Mint elmondták, ahogy a sikerek, úgy a bukások is közösek – írta az m4sport.hu. 

David Beckham is védelmébe vette, mint elmondta, ilyen helyzetben csak egy igazi vezérnek van bátorsága odaállni, és Kane ezt tette. 

A The Sun információi szerint a Tottenham még játékosánál is nagyobbat hibázott, hiszen a szombat esti kiesés után, – amit több millióan láttak Angliában – vasárnap reggel üzenetet küldtek a szurkolóknak, hogy nézzék meg az angolok elődöntőjét a Hotspur Stadionjában. A szurkolók reakcióiból ezúttal nem idéznénk. 

A kétszeres nehézsúlyú világbajnok ökölvívó, Tyson Fury egy idézetet posztolt Twitter-oldalán. Ebben a Rocky V egyik leghíresebb monológjával biztatja az angol együttest: Nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni!” 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!