Debrecen hírei

2018.09.18. 08:41

Az adatok szerint két adásvételit kötött ugyanarra a lakásra

Debrecen - A megalapozott gyanú szerint a férfi két vevőnek is értékesítette a lakását. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

Debrecen - A megalapozott gyanú szerint a férfi két vevőnek is értékesítette a lakását. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

A debreceni nyomozók a helyi férfival szemben csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást - áll a police.hu-n.

Egy nő tett feljelentést a rendőrségen 2018. április 11-én arról, hogy egy ingatlaniroda által hirdetett debreceni lakást megvásárolt, azonban megtudta, hogy a tulajdonos azt már egy másik vevőnek is értékesítette. A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként elfogták, majd előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, R. Zoltánt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az 51 éves tulajdonost, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a sértettek több millió forintot fizettek a lakásért és a gyanúsított mind két vevővel adásvételi szerződést is kötött.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!