Bulvár, celeb

2008.03.18. 14:05

Clooney tagadja, hogy visszatérne a Vészhelyzetbe

<p>George Clooney tagadja, hogy visszatérne a Vészhelyzetbe - adta hírül a People. Com. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szt_rok_George_Clooney/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Sztárok-George Clooney" /></a></dia></p>

A 46 éves színészről az Entertainment Weekly című Hollywood-i magazin adta hírül még a múlt héten, hogy újra elvállata Ross doki szerepét a sorozat 15-ik szezonjában. Egy Kanadában hétfő este sugárzott interjújában azonban az Oscar-díjas sztár mindezt tagadta.

"Soha nem beszéltünk erről. Senki sem kérte. Vicces ez az egész. Valaki megírta és egy percen belül elterjedt, nekem pedig fogalmam sincs róla, hogy honnan jött" - nyilatkozta Clooney. A színész elmesélte azt is, hogy nemrég összefutott a sorozat producerével, John Wells-szel is, akinek szintén fogalma sem volt arról, hogy hogyan terjedt el ez a hír.

Az azóta a Syriana című film mellékszereplőjeként Oscar-díjat kapott és az idén is jelölt (Michael Clayton címszerepéért) színész szeretettel emlékezett vissza a sorozatra, amely hatalmas lökést adott karrierjének. "Ma már látom, hogy mennyire szerencsés voltam" - mondta sztár.

Az Entertainment Weekly a múlt héten arról írt, hogy a sorozat 15 szériája lesz az utolsó, amelybe régi szereplőket is visszahívnak. Az írás sejtetni engedte, bár nem közölte kész tényként, hogy a producerek megnyerték Doug Ross-t (Clooney) és Carol Hathaway-t (Julianna Margulies) is. A pletyka innen terjedhetett el. A lap arról azonban kész tényként ír, hogy Carter dokit (Noah Wyle) és Green doktort (Anthony Edwards) is visszahozzák. A magazinnak állítólag nyilatkozó David Zabel producer azt mondta, hogy ez utóbbi lesz a legnehezebb, hiszen ő meghalt a sorozatban.

Videó George Clooney-ről és barátnőjéről:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!