Videó: Újabb csapás a debreceni drogpiacra – Dílereken és fogyasztókon ütöttek rajta a rendőrök

Akt.:
Videó: Újabb csapás a debreceni drogpiacra – Dílereken és fogyasztókon ütöttek rajta a rendőrök
© Forrás: Youtube / police.hu
Debrecen – A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek két helyi férfit, akik a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak november 15-én olyan információ jutott a tudomására, hogy egy helyi férfi kábítószert vásárolt, amit Debrecenben akar továbbértékesíteni. A „Cívis” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai Sz. Pétert aznap 10 óra 20 perckor elfogták, ruházatának átvizsgálása során három csomag körülbelül 307 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit lefoglaltak.

A beszerzett adatokat követően a rendőrök azonosították azt a férfit is, akitől Sz. Péter a kábítószert vásárolta. K. Lászlót egy összehangolt akció során a rendőrök Debrecenben, a Bayk András kertben elfogták. A megalapozott gyanú szerint a 44 éves helyi lakos kábítószerrel kereskedett a megyeszékhelyen. Előállításukat követően a két helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Az ügyben a rendőrök azonosítottak és a rendőrkapitányságra előállítottak három fogyasztót, akik Sz. Pétertől kábítószert vettek. A helyi lakosokkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Sz. Péter és K. László ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Videó: Egy igazoltatással indult, aztán sorra buktak a drogdílerek és a fogyasztók Debrecenben

Debrecen – A debreceni rendőrök két drogdílerrel és kilenc fogyasztóval szemben folytatnak büntetőeljárást.

hirdetés