2-1

2020.07.18. 13:26

A Kisvárda II. ellen nyert edzőmeccset a kis Loki

A Debrecen 2-1-es győzelmet aratott.

Fotó: dvsc.hu

Szombaton sem maradt felkészülési mérkőzés nélkül a Szatmári Csaba vezette kis Loki, amely az NB III. Keleti csoportjában szereplő Kisvárda második csapatát látta vendégül Pallagon – írja a dvsc.hu.

Nem kellett sokat várni a hűvös, esős időben rendezendő edzőmérkőzés első találatára, ugyanis mindössze három perc telt el, amikor a nagy nyomás hatására Bökönyi Adrián révén megszerezte a vezetést a Debrecen. Ezt követően kiegyenlítettebbé vált a játék, amely leginkább a mezőnyben zajlott.

A második félidőben egy tizenegyesből egyenlítettek a kisvárdaiak, akik ezt követően felszívták magukat. A hajrában mind a két kapu nagy veszélyben forgott, de végül Balla Mátyás 88. percben szerzett közeli góljával a DVSC II. nyert 2-1-re.

A tények

Edzőmérkőzés

DVSC II. – Kisvárda FC II. 2–1 (1-0)

DVSC II.: Hrabina (Kosztyu, 46.) – Tordai (Pelles, 62.), Kovács R., Gellén (Kovács G., 62.), Mezei (Fűzfői, 62.) – Talpalló (Jankelic, 62.), Sárosi, Mező, Nikitscher (Szabó Á., 46.), Sármány – Bökönyi (Bene, 62.)

Gól: Bökönyi (3.), Balla (88.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában