Videó: Nincsenek szavak, elmentek a társak

Akt.:
Videó: Nincsenek szavak, elmentek a társak
© Forrás: Facebook/Debrecenben Hallottam
Debrecen – Nehezen ocsúdnak a Loki-szurkolók a tragédia után.

Újra gyászol a Loki-szurkolók nagy családja, s vele az ország drukkertársadalma, illetve Debrecen és a megye. Komcsi és Kövi után szombattól három szépreményű fiatal is már csak fentről figyeli a tábort, biztatja a lányokat és a srácokat.


Forrás: Youtube/ultrasdebrecen


Laci, Ádám és Dani szombaton este győzelembe hajszolta a kéziseket, majd a még a túlélésért küzdő társukkal, Tomival úton voltak hazafelé, mint máskor. Ádám közösségi oldalán még ott van a visszaúton készített és feltöltött utolsó, a sötét kocsibelső miatt inkább hangfelvételnek minősíthető vidám életjelük. Nem egészen két óra múlva egy elszabadult teherautó kerék derékba törte a huszonéves srácok életét.

Életvidámak voltak

Nincsenek szavak, írták többen a tragédiáról értesülve, s a szurkolótáborból sem könnyen lehetett szóra bírni azokat, akik ismerték őket. Végül egyikőjük elmondta, hogy Ádám volt közülük a legismertebb, hiszen édesapja korábban, nagybátyja pedig még most is a táborhoz tartozik. Nagyon szerette mindenki, igazi társasági arc volt. Laci a testépítés mellett bokszolt a DVSC-ben, nap, mint nap edzett, de nem versenyzett. Dani az utóbbi időben kezdett meccsre járni, mindig mosolygott és soha nem volt egy rossz szava sem. Most nagyon hiányoznak a társaknak, akik egy emberként szorítanak Tominak, hogy sikerrel vívja meg csatáját a kórházban.

A keddi foci- és szerdai kézimeccs előtt egy-egy órával a Hódos-sportcsarnokban tartanak megemlékezést a három elhunyt lokistáról.

HBN–ÉPHárom ember halt meg egy balesetben a 47-es főúton
Berettyóújfalu, Derecske – Derecske és Berettyóújfalu között ütközött egy kamion és egy személyautó. A balesetben három ember vesztette életét.


Szörnyű tragédia a meccs után: DVSC-szurkolók a halálos baleset áldozatai
Debrecen – “Négyen indultak útnak, mint már oly sokszor. Kiszurkolták a győzelmet, aztán elindultak hazafelé.”- írja a DVSC kézilabdacsapata a honlapján.


Már nincs közvetlen életveszélyben a halálos kimenetelű baleset túlélője
Debrecen – ​A baleset negyedik sérültje információink alapján már nincs közvetlen életveszélyben.

hirdetés