Sport

2013.11.20. 09:06

Százötvenezer forintos büntetés a DVSC-nek a pirotechnika miatt

Debrecen, Hajdúböszörmény, Budapest - Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 19-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

Debrecen, Hajdúböszörmény, Budapest - Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 19-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

A FEB a Hajdúböszörmény – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt az Hajdúböszörményt 50.000 Ft, a DVSC-t szurkolóinak pirotechnikai eszközök használata miatt 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetések

Budaörs 12, Maglód 12, Jászapáti 14, Kazincbarcika 10, Hatvan 12, Balmazújváros 15 ezer Ft.

A Fegyelmi Bizottság által határozatban kiszabott pénzbüntetésekből befolyt összeg teljes egészében az MLSZ által létrehozott Focisegély Alapítványhoz kerül. Az alapítvány a hazai labdarúgás – szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt – segítségre szoruló és arra érdemes személyeit (elsősorban egykori labdarúgókat) támogatja. Az Alapítványhoz fordulhat minden egykori labdarúgó, vagy közeli hozzátartozója, ismerőse, barátja, aki úgy ítéli meg, hogy az adott korábbi futballista, rossz életkörülményei vagy egészségi állapota miatt anyagi segítségre szorul.

Forrás: mlsz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!