Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.09. 14:28

Ellopták Rákóczit Nagykállóban – jutalom a nyomravezetőnek

<p>Nagykálló - Ellopták II. Rákóczi Ferenc bronzötvözetből készült mellszobrát Nagykállóból, a Szabadság térről hétfőre virradóan.</p>

A bűncselekménnyel okozott kár meghaladja a másfélmillió forintot, az ismeretlen tettes után a helyi rendőrőrs indított nyomozást. A városi önkormányzat 50.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Aki információval rendelkezik a bűncselekményről, vagy az ellopott szobor hollétéről, hívja a (42) 263-156 telefonszámot, a 107-es rendőrségi vonalat, egy tegyen bejelentést a Nagykállói Rendőrőrsön - mondta el Fülöp Gergely sajtóreferens.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

  • Lakásból eltűnt milliók Nyíregyházán és Újfehértón
    A bejelentés szerint egy aktatáskában kb. hétmillió forint és arany ékszer tűnt el ismeretlen körülmények között egy nyíregyházi lakásból.
  • Lopás a nyíregyházi piacon
    A Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 57 éves ukrán állampolgárságú nőt.
  • Üzemanyag-tolvajok Nagyecseden
    A Mátészalkai Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 29 és egy 30 éves nagyecsedi férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint még májusban bemásztak egy telephely területére, és kb. 60 liter gázolajat 60 liter gázolajat tulajdonítottak el.
  • Elgázolt kerékpártolvaj Nyíregyházán
    Egy lezáratlanul álló kerékpárt loptak el pénteken délután Nyíregyházán. A bicikli tulajdonosa, egy 15 éves fiú a közeli pizzériából látta a lopást és a hasonló korú tettes után szaladt.
  • Besurranások Nagykállóban és Újfehértón
    Pénteken napközben egy nagykállói ház ajtaján surrant be egy férfi. Amikor a háziasszony észrevette, már kezében volt egy ott talált pénztárca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!