Videó: Leütöttek és kiraboltak egy nőt Mikepércsen

Videó: Leütöttek és kiraboltak egy nőt Mikepércsen
© Fotó: police.hu
Hosszúpályi – A 27 éves férfi akkorát ütött, hogy a nő el is ájult. A hosszúpályi rendőrök három órán belül elfogták, majd őrizetbe vették a támadót.

Egy nő bevásárlás után hazaindult Mikepércs külterületén kedd délután fél 4 körül, amikor valaki hátulról fejbe verte. A nő az ütéstől elesett és pár másodpercre elvesztette az eszméletét, majd amikor magához tért, azt vette észre, hogy a nála lévő két bevásárlószatyrot az elkövető ellopta. Az esetről az 59 éves asszony értesítette a rendőrséget.

A Hosszúpályi Rendőrs járőrei a helyszínre mentek, ahol mentőt hívtak a sérült nőhöz, akit kórházba vittek. A rendőrök adatgyűjtést végeztek és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható mikepércsi lakost, akinél házkutatást tartottak. A körzeti megbízottak a 27 éves férfi otthonában megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított élelmiszerek jelentős részét, majd R. Milánt 18 óra 30 perckor elfogták és előállították a Hosszúpályi Rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,