haon-sportoldal

2008.03.13. 10:53

Igor Bogdanovics gólcsúcsa

<p>– Itt egy ötös! – ez volt a Loki mottója az Újpest ellen a Ligakupában, hiszen a Megyeri úton és az Oláh Gábor utcai stadionban is öt dugótz helyeztek el a debreceniek a lilák kapujába. <dia width="650" height="690" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Loki____jpest_2008_03_12_/index.shtml , SERIE ,650,690)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Loki - Újpest 2008.03.12." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Dvsc-Ute-foci_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A DVSC-TEVA végül minden várakozást felülmúlva, 10–1-es összesítéásben gázolt át az Újpesten, bejutva a legjobb négy közé a Ligakupában. A debreceni meccs legjobbja Igor Bogdanovics volt, aki egymaga 4 találattal járult hozzá a sikerhez.

– Korábban is hangoztattam, nekem mindig az a fontos, hogy a csapat jól futballozzon. Amikor pályára lépek, nem csak azon jár az eszem, hogy most én nyújtsak jó teljesítményt, hanem egységesen szerepeljünk sikeresen. A fiatalok annyira jól játszottak az Újpest ellen, hogy nekem nem is volt nehéz dolgom.

Sokat segítettek a támadásokban, így nekik is köszönhetem, hogy négy gólt rúgtam. Az egész csapat elismerést érdemel – mondta szerényen a gólvágó a klub honlapján, ahol azt is elárulta, Magyarországon még nem szerzett négy gólt egy meccsen. – Nagyon boldog, hogy végre sikerült.

Számomra nagyon fontos, és nem érdekel, mások mit gondolnak majd arról, hogy ilyen mérkőzésen értem el sikert, nekem ez a meccs jól esett, és most nagyon boldog vagyok, szép emlékként gondolok vissza majd erre a napra. Egy csatár mindig különleges helyzetben van: ha rúgja a gólokat, akkor megnő az önbizalma, jobb lesz a játéka.

Szerintem a bajnoki mérkőzéseken sem voltam rossz formában, csak nem volt szerencsém, és nem tudtam gólokat szerezni. Tényleg szükségem volt egy ilyen meccsre. Nem számítottam arra, hogy négyszer is betalálok, nekem elég lett volna egy is, de sokkal jobban sikerült és remélem, most már minden rendben lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!