Videó: Félelem és reszketés – Íme 10 rémálommá változott osztálykirándulás!

Akt.:
Videó: Félelem és reszketés – Íme 10 rémálommá változott osztálykirándulás!
Voltál már olyan osztálykiránduláson, ami felért egy valóságos rémálommal? Gondold újra! Ha meghallod, miken kellett keresztülmenniük ezeknek a diákoknak, te is újra értékeled majd a régi kirándulásaidat: talán nem is voltak olyan vészesek… Vagy mégis? Egy kommentelő nem állta meg, és megosztotta a videó alatt a saját történetét.


Mi valahol a Bükk környékén kirándultunk, és este 12:00-környékén azt hallottuk hogy odakint valaki üvöltözik. Én nem mertem kimenni, de két barátom igen. Amikor vissza jöttek, azt mondták, hogy nem láttak semmit. Ám a hangot még 1:30-körül is hallottuk. Ekkor már senki nem mert kimenni. Aztán megfagyott a vér mindenkiben, mert hirtelen valaki elkezdte csapkodni a ház falát. Nagyon megijedtünk, volt aki el is sírta magát, de néhányan azt mondták, hogy biztos csak a tanárunk viccelődik velünk.

Ekkor felhívtuk a tanárunkat, de nem ő volt. Ezután már a rendőrséget hívtuk. Mire kiértek, már nem hallottunk semmit, de meglepődve láttuk, hogy nem egy, hanem vagy hat rendőr autó jött ki, és mint kiderült azért, mert épp a közeli diliházból szökött meg egy “rab”. Senkinek nem esett baja szerencsére – írta a kommentelő.

És most jöjjenek a horror-kirándulások:

Forrás: youtube / TOPLISTÁK


A játékbabák nagyon ijesztőek tudnak lenni - hátha még el is vannak átkozva. Íme néhány baba, amit te sem tartanál szívesen az otthonodban. Forrás: youtube / TOPLISTÁK [related-post post_id="3974595"] [related-post post_id="4005344"]

Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak az ágy alatt, a kéményben és a vécében lehet igen fura dolgokra bukkanni, de például a csomagtartók is tartogatnak meglepetéseket. Forrás: youtube / TOPLISTÁK [related-post post_id="3911319"] [related-post post_id="3898304"]