Videó: Ezt a karácsonyi reklámot nem bírod végignézni sírás nélkül

Akt.:
Videó: Ezt a karácsonyi reklámot nem bírod végignézni sírás nélkül
© Fotó: youtube.com
A német szupermarket reklámjában a nagypapa a saját halálával próbálja összehozni a családot az ünnepre.

Egy idős férfi hazatér a sétából, majd lehallgatja a hangposta üzeneteit, amit a lánya hagyott neki. – Helló papa, én vagyok – kezdődik az üzenet, a háttérből pedig egy másik hang kiabálja, “helló nagypapa”. – Csak azért hívlak, hogy tudd, idén nem tudjuk együtt tölteni a karácsonyt – mondja a nő, miközben a nagypapa a tőlük kapott képeslapot igazítja a polcon.

Fotó: metro.co.uk/youtube.com Fotó: metro.co.uk/youtube.com ©

– Jövőre újra megpróbáljuk, dolgozom rajta, megígérem. Boldog karácsonyt apa! – folytatódik az üzenet, majd ismét az unoka hangja szólal meg: hamarosan találkozunk. Boldog karácsonyt nagypapa! – majd befejeződik a hangposta.

A nagypapa ezután egyedül ül le a karácsonyi asztalhoz, a következő évben is, majd azt követőben is.

old-man
A gyerekek élete elfoglalt, egészen addig, amíg nem kapnak egy üzenetet arról, hogy a nagypapa meghalt. Ekkor az idős ember házában gyűlik össze a család. Amikor viszont belépnek, az asztalon meg van terítve a karácsonyi vacsorához, majd megjelenik a nagypapa, aki felteszi a kérdést: Hogyan máshogy hozhattalak volna össze titeket?A német EDEKA szupermarket karácsonyi reklámjánál aligha készült meghatóbb hirdetés.

(metro.co.uk)