Körösszegapáti hírei

2018.09.12. 10:39

Örömmel fogadta a református gyülekezet

Körösszegapáti - Megnőttek a gyerekek, az udvaron lévő játszóvárat a közösségnek ajándékozta a család.

Körösszegapáti - Megnőttek a gyerekek, az udvaron lévő játszóvárat a közösségnek ajándékozta a család.

Nagy József és felesége Nagyné Sipos Zsuzsanna évekkel ezelőtt egy gyermekjátszó várat épített udvarukon lányainak. Az idő eltelt, lányaik közben felnőttek, már a sokoldalú mozgási lehetőséget kínáló játékvárat nem használják. A család úgy döntött, hogy a helyi református egyházközségnek ajándékozza a játszóvárat. Úgy látták, hogy a református egyház gyülekezeti házának udvarán sok gyermek fordul meg. Így aztán a különböző foglalkozások szüneteiben, vagy annak végeztével lehetőség kínálkozik a gyermekek számára a játékra, az egészséges mozgásra.

A gyülekezet örömmel fogadta a játékot. A fából készült játszóvárat már el is szállították a kiszemelt helyére. Dr. Szabó Mihály presbiter, Kakócz István karbantartó és dr. Szabóné Kurucz Tímea lelkész hozzákezdtek a fajáték teljes lefestéséhez. Közben azt is ellenőrizték, hogy nincs e rajta javítanivaló, majd e munkálatok elvégzése után birtokukba vehették a gyermekek a játszóházat.

- Vmirjáncki József -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!