Sport

2013.12.12. 08:04

Amatőr ökölvívó kupa Debrecenben

Debrecen - A DVSC mint régiós vezető klub december 22-én, vasárnap egész napos amatőr ökölvívó kupát rendez Debrecenben (Euro Szakiskola, Angyalföld tér 7.)

Debrecen - A DVSC mint régiós vezető klub december 22-én, vasárnap egész napos amatőr ökölvívó kupát rendez Debrecenben (Euro Szakiskola, Angyalföld tér 7.) Az eseményen nem csak debreceniek lépnek a ringbe, jelen lesznek a régió (Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) egyesületei, illetve egri bunyósok is szerepelnek majd.

A kupa délelőtt 10-kor veszi kezdetét. A DVSC bunyósai által kitalált pofonparti rendszerben zajlik majd a verseny, vagyis minden bokszoló egyszer mérkőzik meg valakivel. A nevezések után a szervezők kialakítják a súlykategória és tudásszint alapján leginkább összeillő párosokat és így veszi kezdetét a diadal, amely versenyszabályok szerint, ringbírákkal és klasszikus menetidőket követve zajlik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!