Hírmorzsák

2019.07.09. 13:28

Nem unatkoznak a szünetben a csökmői gyerekek

A nyári tábor után könyvtárnapközi várja őket.

Naponta új élmények

Minden nap más helyre kirándult az a csapat gyerek, akik jelentkeztek a csökmői Faluház napközis táborába. Július 1-től július 5-ig tartalmas programokkal várták őket a tábor vezetői, Tóth Sándor és Gál István. Voltak a karcagi lombsétánynál és strandon, Földesen, a Bihari-sík tanösvényén, strandoltak Berettyóújfaluban, moziztak Békéscsabán, ellátogattak a dévaványai túzokrezervátumba és strandra, az utolsó napon pedig a gyulai fürdőben zárták a tartalmas hetet. A tábor célja az volt, hogy szórakozva ismerjék meg a gyerekek a térség látványosságait, értékeit.

Könyvtárnapközi

Nagy népszerűségnek örvend a könyvtárnapközi, amit Bereczkiné Bucsi Éva könyvtáros idén is meghirdetett. Huszonegy gyermek július 8-tól 12-ig minden délelőttöt a könyvtárban tölthet, izgalmas programokon vehet részt. Kézműveskedés, társasjáték, csapatépítő játékok, filmvetítés, és akadályverseny foglalja le a gyerekeket egész héten.

BKA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában