„Igazságos döntetlen született”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – Az Újpest vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Nebojsa Vignjevic és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: Nyílt játékot tapasztalhattunk mindkét csapat részéről. A védelemben akadtak problémák, hullámzott a játék. Az első félidőben jobban játszottunk, a második játékrészben az Újpest ránk kényszerítette az akaratát, ennek ellenére voltak helyzeteink. Igazságos döntetlen született. Egy pontot szereztünk egy jó Újpest ellen.

Nebojsa Vignjevic: Elégedett vagyok a csapatommal, a játékosok végig nyerni akartak, a második félidőben különösen nyomtunk. A gólt jókor lőttük, középen egy hibából gyorsan kaptuk a találatot. Voltak helyzeteink, megérdemeltük a pontot, elégedett lehetünk ezzel.


Újpest vs. DVSC
Budapest, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 11. fordulójában a Debreceni VSC csapata az Újpest együtteséhez látogatott szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 11. forduló Újpest...

Budapest - Az Újpest otthon 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga tizenegyedik fordulójában szombaton. Az Újpest ötödször végzett döntetlenre a bajnoki szezonban, míg az idényt visszafogottan - három vereséggel és két döntetlennel - kezdő Debrecennek megszakadt ötmecc...