Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.14. 07:32

Ön mivel takaródzik?

<p>Élménydús városnézés, finom ebéd, értékes ajándék és egy vásárlási lehetőséggel egybekötött érdekes termékbemutató vár Önre, hihetetlenül olcsón! – harsog a soha vissza nem térőnek tűnő utazási ajánlat a prospektusról.</p>

Kiránduljon velünk! Kellemes társaság, élménydús városnézés, finom ebéd, értékes ajándék és egy vásárlási lehetőséggel egybekötött érdekes termékbemutató vár Önre, hihetetlenül olcsón! – harsog a soha vissza nem térőnek tűnő utazási ajánlat a kezemben tartott prospektusról.

Ki tudna ellenállni egy ilyen páratlan lehetőségnek? Manapság a mindennapi tejet, kenyeret sem ússzuk meg ezer forint alatt a boltban, szinte ugyanennyiért most világot láthatunk, ehetünk-ihatunk egy jót, és meglepetésekkel kedveskednek nekünk? A válasz igen, akik azonban már részt vettek ilyen utazáson, tudják, hol bujkál a kisördög ebben az idilli történetben.

Olvasóink sokasága mesélte el, milyen kényelmetlen szituáció várt rájuk a kényelmes busz után. A termékbemutató előadáson rámenős értékesítő igyekezett meggyőzni őket arról, nem élhetik tovább mihaszna életüket egy világmárkájú gyapjúgarnitúra, masszázs matrac vagy edénykészlet nélkül. A négy-öt órás maratoni előadás alatt – soha vissza nem térő, csak most, csak Önnek ajánlatról lévén szó – az árak zuhanórepülésbe kezdtek, majd egymást követték az ingyenes kiegészítők, ajándékok. Az akciós árhoz végül kedvező részletfizetési lehetőség is társult!

Ezek az emberek mégis úgy érzik, ráfizettek. Hiszékenységük, naivitásuk ára minden hónapban visszaköszön a magas kamatokkal terhelt részletfizetési csekken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!