Életstílus

2017.07.31. 11:21

"Minden a pénz körül forog"

Debrecen - Valóban nem boldogít a pénz? Lássuk, mit gondolnak erről a debreceniek!

Debrecen - Valóban nem boldogít a pénz? Lássuk, mit gondolnak erről a debreceniek!

A pénz önmagában nem boldogít, de nélküle sem lehet boldogulni. Valamilyen szinten szükség van rá a földi örömökhöz – jegyezte meg Újj Márton.

Újj Márton

– Tulajdonképpen nem boldogít. Akkor okoz örömöt számunkra a pénz, ha élményekre és a családra költjük, mert ezek a dolgok tudják biztosítani a gondtalanságot, az élet élvezetét – válaszolta kérdésünkre Magyar Fruzsina.

Magyar Fruzsina

Peller Anna úgy gondolja, hogy ha nincs elég anyagi forrásunk, nem boldogulhatunk az életben. Emiatt nem tudunk pénz nélkül élni, ez egy eszköz a boldogsághoz.

Peller Anna

Soltész Gergő szintén osztja azt a véleményt, hogy az örömhöz kell az anyagi forrás is. Van egy bizonyos mennyiségű összeg, ami nélkülözhetetlen a mindennapokhoz, hiszen ma már semmit nem adnak ingyen.

Soltész Gergő

– A pénz boldogít. Szomorú, de igaz, hogy a mai világban mindenkinek ez az elsődleges. Minden a pénz körül forog. A boldogságot viszont nem lehet pénzen megvenni – fűzte hozzá Soltész József.

Soltész József

– Határozottan állítom, hogy egyáltalán nem boldogít. Maga a pénz nem tudja azt az érzést megadni, amit egy másik ember tud, ezeket az érzéseket nem lehet megvásárolni – állította Romansz Levente.

Romansz Levente

Fotók: Matey István


[related-post post_id="3567871"]

[related-post post_id="3566901"]

[related-post post_id="3554603"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!