Összefoglaló

2019.08.25. 10:29

Változatos szombatja volt a hajdú-bihari tűzoltóknak

Ágszakadásnál, tűzeseteknél és a szén-monoxid miatt is be kellett avatkozniuk. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Fotó: illusztráció, Pixabay

Szombat délelőtt egy faág lehasadt, és a forgalmat veszélyeztette Debrecenben, a Károlyi Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el az ágat.

Debrecenben, a Kanális utcában egy családi ház alagsorában jelzett a szén-monoxid-érzékelő. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. Az egység átszellőztette a házat. Az eset során nem sérült meg senki sem.

Délután szemét égett Berettyóújfalu és Furta között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tűz továbbterjedését.

Mezősas és Körösszegapáti között gaz és bozótos égett szombaton. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Az M35-ös autópályán Derecske és Mikepércs között egy személyautó az árokba hajtott. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik átvizsgálták az autót, majd áramtalanították azt. A jármű vezetője nem sérült meg.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában