Sport

2014.06.17. 11:47

Jobb játékot és döntőt vár a brazil csapattól

Debrecen - A válogatott védő házigazdáknak és a spanyoloknak szurkol.

Debrecen - A válogatott védő házigazdáknak és a spanyoloknak szurkol. A DVSC-TEVA válogatott futballistája, Mészáros Norbert a latin foci szerelmese, a világbajnokságon két válogatottnak – a brazilnak és a spanyolnak – drukkol. A hátvéd a Brazília–Mexikó meccs esélyeiről ejtett először szót. – A házigazdák sikerét várom, bár az első csoportmeccsén, győzelme ellenére nem volt igazán meggyőző a selecao – nyilatkozta Mészáros Norbert.

Legyőzik Mexikót

– Elsősorban azt szeretném, ha a második összecsapásukon látványosan, szórakoztatóan futballoznának a brazilok, noha Mexikót is erős gárdának tartom. Éppen ezért jó mérkőzést jósolok, hiszen mindkét együttes képes látványosan játszani, de Brazília legyőzi majd Mexikót – jelentette ki a védő. Mészárosnak csalódást jelentett a spanyolok 5–1-es veresége Hollandiától pénteken. – Ha így folytatja Spanyolország, hamar elbúcsúzhat a tornától, pedig előzetesen a döntőbe vártam Torreséket. Akik a legesélyesebbek a döntőig elmenetelni, azok a németek, az olaszok és a hollandok. Na, és persze, Brazília, a sárga mezesek nem csak a rendező ország jogán számítanak a világbajnokság legnagyobb favoritjainak – zárta mondandóját a debreceniek harminchárom éves játékosa. ÉKN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!