kérdezz-felelek

2020.06.03. 14:08

Ki beszél többet? Ki főz jobban? – cuki videó Kapás Boglárkától és Telegdy Ádámtól

A debreceni születésű úszóhölgyet és párját kapcsolatukról, a bezártságról és sporteredményeikről is kérdezte a Nemzeti Sport.

Fotó: YouTube / Nemzeti Sport Online

Új állomásához érkezett a napokban a Nemzeti Sport videósorozata, melyben ismert sportolópárokat kérdeznek magánéletükről. A legfrissebb epizódban Kapás Boglárka és Telegdy Ádám birkózott meg a villámkérdésekkel.

A videóból kiderül, hogy ki hívta el először randira a másikat, vagy ki készülődik többet, de azt is megtudhatjuk, hogy kettejük közül Bogi a beszédesebb, valamint a nyughatatlanabb személyiség. A pár abban konszenzusra jutott, hogy a konyhában Ádám mozog otthonosabban, a süteménysütés viszont inkább Boginak fekszik.

A sportlap emellett legszebb eredményeikről is kérdezte a két úszót, így az is szóba kerül, lehet-e különbséget tenni egy olimpiai bronz és egy világbajnoki cím között. A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában