Török tudja, kiket kell legyőznie a céljaiért

Török Ferenc
Török Ferenc - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Török Ferenc úgy érzi, a sok rossz után mindent visszakap az élettől.

Erős mezőny gyűlik össze december 12-én, Dunaújvárosban egy négyes profi tornára, melyen a debreceni Török Ferenc is részt vesz.

Élete lehetősége előtt áll

– Egedi Renátó egy balkezes bunyós, akit már ismerek. Ellene kellett volna bunyóznom még márciusban, mikor meglepetésre, az utolsó pillanatban egy cseh gyereket kaptam riválisnak helyette. Öt meccséből négyet megnyert, ebből hármat kiütéssel. A szintén balkezes Sulák Andrással majdnem megütköztek nemrég, de ő betegségre hivatkozva lemondta a bunyónkat. Kiss Mátéval egymás ellen vívtuk életünk első hivatalos profi mérkőzését, melyen K.O.-val nyert, ő a legerősebb az ellenfelek közül – vázolta fel a „csapatot” a Toby becenévre hallgató ökölvívó, akinek eltökélt szándéka megnyerni a tornát, és után kihívni a magyar bajnokot, Baranyi Richárdot.

– Életem legnagyobb lehetősége előtt állok, bár eddig semmi sem jött össze, most úgy tűnik, kiegyenesedik minden. Szeretnék törleszteni Baranyinak, ezzel megszerezve a magyar bajnoki címet. Orosz László támogatásának köszönhetően folyamatosan készülök, fizikálisan sokat erősödtem, edzőmmel, Váradi Jánossal szuper a munka. Edzőpartnereket is szereztem a siker érdekében, Hafner Ferenccel és a Lakatos testvérekkel kesztyűzök – adott helyzetjelentést Török.

HBN–SZADÓSporthírek


hirdetés