Tippek a tavaszi gardróbfrissítéshez

Akt.:
Tippek a tavaszi gardróbfrissítéshez
© Forrás: blog.ochic.studio
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Ilyenkor tavasszal legtöbben a szekrény mélyére rejtjük a vastag pulcsikat, kabátokat és előtérbe helyezzük a könnyű nyári ruhákat. Ez remek alkalom arra is, hogy selejtezzünk!

Ürítsük ki a gardróbot, és nézzük át a készletet. Ami valamiért már nem passzol az alakunkra, elhasználódott, vagy sosem szerettük igazán, csak a helyet foglalja. Dobjuk ki, és engedjünk teret az új kedvenceknek!

Listázzunk!

Ha megvolt a szortírozás, jöhet a felmérés. Nézzük át, megvan-e minden alapdarab! Mire van szükségünk? Ez több tényezőtől függ: hol dolgozunk, milyen az életstílusunk. Van, aki szigorú dress code szerint öltözik, másnak akár minden nap megengedett a farmer. Ha tudjuk, mi hiányzik, írjuk össze egy listára és ezzel indulj neki a shoppingtúrának.

Alapszínek előnyben!

Fekete, bézs, sötétkék, fehér. Ezek egymással jól kombinálható, semleges árnyalatok, melyek nagyban megkönnyítik a reggeli készülődést. Ha van egy stabil alapunk, nagyobb az esély arra, hogy minden passzolni fog mindennel. Ezeket néhány éppen divatos színnel már könnyen variálhatjuk, izgalmasabbá tehetjük.

Szettben gondolkodjunk!

Ha vásárláskor már majdnem a kasszához lépnénk az új szerzeménnyel, álljunk meg egy pillanatra és gondoljuk át, hogy mivel fogjuk tudni viselni. Ha arra gondolunk: „Jó lesz, de kell majd hozzá egy cipő, egy nadrág és még valami…”, akkor fogjunk gyanút, az nem biztos, hogy jó befektetés!

A lényeg a részletekben rejlik!

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem! Nem árt, ha megengedjük magunknak a drágább darabokat. Nőknek a szép bőrtáska, férfiaknak a stílusos óra igazi védjegy lehet, ami mindig sokat dob a megjelenésükön.