Sport

2017.02.06. 14:38

Cseppet sem volt megilletődött a DVSC ifjú tehetsége

Debrecen - Kóródi Nándor a svédek és a dánok ellen is nagyszerűen játszott. A 17 éves középpályással <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/tizenhet-evesen-eros-csapatok-ellen-bizonyithatott">a dvsc.hu készített interjút</a>.

Debrecen - Kóródi Nándor a svédek és a dánok ellen is nagyszerűen játszott. A 17 éves középpályással a dvsc.hu készített interjút.

A fiatal Kóródi Nándor megkapta a lehetőséget Leonel Pontes vezetőedzőtől, hogy az első csapattal készülhessen, és bebizonyítsa, helye lehet a legjobbak között. A mindössze 17 éves bal oldali középpályás ősszel a Debreceni Labdarúgó Akadémia U19-es együttesét erősítette, majd hirtelen nagyot fordult vele a világ, több felnőtt edzőmeccsen is szerepet kapott, majd elutazhatott a portugáliai edzőtáborba.

Az utazás előtt nem sokkal derült ki, hogy te is az utazó keret tagja vagy. Mi játszódott le benned hirtelen?

Kóródi Nándor: Gyorsan történt minden, először fel sem fogtam, mi történik. Nagyon örültem természetesen, jó érzés volt, hogy számolnak velem, úgy álltam hozzá, ez egy soha nem visszatérő alkalom, és nekem is bizonyítanom kell. Semmiképpen sem szerettem volna csalódást okozni, élni akartam a lehetőséggel.

Fotó: dvsc.hu

Szinte rögtön bedobtak a mélyvízbe, minden edzőmeccsen szerepet kaptál, erős csapatok ellen játszhattál. Egyszer sem tűntél megilletődöttnek.

Kóródi Nándor: Nem voltam, mert ahogy korábban is említettem, bizonyítani akartam. Hálás vagyok azért, hogy itt lehetek, innentől kezdve rajtam múlik minden. Boldogsággal tölt el, hogy a vezetőedző bizalmat szavazott nekem az eddigi mérkőzéseken, próbálok jó teljesítményt nyújtani, bárki legyen az ellenfél. Ilyen fiatalon nem mindenkinek adatik meg, hogy egy felnőtt svéd vagy dán csapat ellen játszhasson, engem ez nagyon motivál.

Te vagy az egyik legfiatalabb a keretben. Az idősebb futballisták hogy viszonyulnak hozzád?

Kóródi Nándor: Rögtön befogadtak, kedvesek és közvetlenek velem. Az őszi szezonban és most januárban is volt szerencsém részt venni a felnőtt csapatnál néhány edzésen, illetve felkészülési meccseken is játszhattam, így már nem annyira idegen a közeg számomra.

A teljes beszélgetés elolvasható a dvsc.hu-n.


Debrecen - A Loki Holman Dávid és Frank Feltscher góljával 2–0-s győzelmet aratott a dán csapat felett.


Debrecen - Hétfőtől kezdődik a jegy- és bérletárusítás neten, illetve a stadionban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!