Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.01. 15:12

Együtt kell működni a virágzó, virágos Nyíregyházáért

<p>Nyíregyháza - A hétfői testületi ülésen rekord született éjjel fél 12 körül végeztek a munkával a képviselők. Csabai Lászlóné polgármester úgy véli, nem ezzel van a gond, a baj az,hogy sok az üresjárat, s kevés az együttműködésre való hajlam.</p>

- Pedig ez szolgálná a haladást, minket pedig azért választottak képviselőnek a városlakók, hogy fejlesszük Nyíregyházát - hangsúlyozta. Az orosi előkészítő bizottság anyagának megtárgyalását törvény írja elő, ez egy korrekt beszámoló. Az önkormányzat mellé tette a maga szakmai állásfoglalását.

A városvezető elmondta: a kapcsolat Orossal az esetleges leválást követően sem romolhat meg, a településrész önállóan is működőképes lehet, de tény, hogy az európai trendekkel ellentétes a leválás gondolata. A polgármester ígéretet tett arra, bármi lesz is a végeredmény, forrásokat csoportosítanak majd át, hogy a külterületek még jobban fejlődhessenek. Oroson a jövő héten fórumokat tartanak, szerdán a Herman iskolában, csütörtökön a Kemence Csárdában. A gazdasági társaságok beszámolóját is tárgyalták hétfőn. A polgármester a város cégeitől azt kérte, akár tanáccsal, akár szervezéssel, ha kell ellenőrzéssel segítsenek abban, hogy virágos és tiszta legyen Nyíregyháza. A városlakóktól azt kérte, legyenek partnerek ebben, mindenki tegyen rendet a környezetében!

- Pók Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!