Helyi közélet

2014.04.29. 17:47

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából

Nyíradony - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2014. április 29-én Nyíradonyban rendezte meg a Rendőr- és Tűzoltónapot.

Nyíradony - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2014. április 29-én Nyíradonyban rendezte meg a Rendőr- és Tűzoltónapot.

A Rendőrség Napja, április 24-e alkalmából Budapesten Dr. Pintér Sándor Magyarország Belügyminisztere 2014. május 1-jei hatállyal rendőrségi főtanácsosi címet adományozott Dr. Uzonyi Attila r. ezredesnek, a Debreceni Rendőrkapitányság vezetőjének.

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány soron kívül rendőr őrnaggyá léptette elő Nagyné Galló Krisztina r. századost, a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Főnyomozóját és Megyeri Sándor Zsolt rendőr századost, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Alosztályvezetőjét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetője tárgyjutalomban részesítette Gorzsás Tibor r. alezredest, a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség főreferensét, Cseh Zsolt Gábor r. őrnagyot, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztály Alosztályvezetőjét, Kovács Magdolnát, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Műszaki Osztály főelőadóját és Miskolczi Lászlót, a Debreceni Rendőrkapitányság Hivatalának munkatársát.

A nyíradonyi rendezvényen ünnepélyes keretek között vehettek át elismeréseket a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Magyarország Belügyminisztere 20 év szolgálat után, szolgálati jelet adományozott Karacs Attila r. őrnagynak, a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség Osztályvezetőjének és Mihucz Sándor r. főtörzszászlósnak, a Debreceni Rendőrkapitányság Létavértesi Rendőrőrs beosztottjának. A rendőrség hivatásos állományában eltöltött idő elismeréséül 10 év szolgálat után, szolgálati jelet adományozott Fülepné Ásztai Anikó r. főtörzsőrmesternek, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság beosztottjának.

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrség Napja, április 24-e alkalmából soron kívül előléptetett 10 személyt, soron kívül egy fizetési fokozattal előre sorolt 2 főt, valamint tárgyjutalomban részesített 44 munkatársat.

Álmosd, Balmazújváros, Egyek, Hajdúböszörmény Hajdúnánás, Hencida, Nyírmártonfalva, Polgár, Sárrétudvari és Tiszacsege önkormányzatai a közbiztonságért végzett kiemelkedő munkája elismeréséül jutalmat adományoztak a rendőrkapitányságok munkatársainak.

A rendezvényen az elismerések átadását követően a vendégek látványos kulturális műsort tekinthettek meg, majd bűnügyi technikai, rendőrkutyás és tűzoltósági bemutatókon, valamint bűn- és balesetmegelőzési programokon vehettek részt az érdeklődők.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában