ügyeleti hírek

2020.07.02. 08:55

Lehasadt ághoz és balesethez riasztották a hatóságokat

A hét elejéhez képest kevesebb alkalommal volt szükség a tűzoltók segítségére.

Fotó: Illusztráció / Napló-archív

Egy nagyméretű fa kiszáradt, és szerdán megdőlt Debrecenben, a Kút utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, mert a fa a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette. Az egység motoros láncfűrésszel kivágta a fát.

A debreceni Sárvári Pál utcában pedig egy játszótéren hasadt le egy faág, a debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át láncfűrésszel levágták a faágat – összegezte a szerdai történéseket a katasztrófavédelem.

Sok dolga volt a rendőröknek

A rendőrség beszámolója szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 20 személyt állítottak elő, közülük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában