Takarásból kilépő nőt ütöttek el a Nagyerdei körúton

Takarásból kilépő nőt ütöttek el a Nagyerdei körúton
© Fotó: police.hu
Debrecen – Hajdú-Bihar megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek szerdán a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 10-én 13 óra körül egy 28 éves férfi közlekedett az általa vezetett Fiattal Debrecenben, a Nagyerdei körúton az Egyetem tér felől a Simonyi út irányába. A sofőr a Nagyerdei körúton a forgalmi okból álló gépkocsik előzését szabálytalanul jobbról, a villamossíneken kezdte meg, azonban a járművek takarásából egy nő lépett elé, akit elütött. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a közlekedési baleset körülményeit.

gyg1

Fotó: police.hu

Egy 31 éves férfi közlekedett az általa vezetett Volkswagennel május 10-én 15 óra 30 perc körül Debrecenben, a Miklós utcán a Tisza István utca felől a Piac utca irányába. A sofőr a Piac utca és Miklós utca kereszteződésében a lámpa tilos jelzése ellenére nem állt meg, és összeütközött egy Ford típusú személygépkocsival, ami a Piac utcán, a Széchenyi utca felől a Nagyállomás irányába közlekedett. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a Ford típusú gépkocsi sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

vb22

Fotó: Matey István

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Két autó karambolozott az egyes villamos vonalán

A tilos jelzés ellenére hajtott be a Miklós utca felől a Piac utcai kereszteződésbe egy fehér puttonyos autó szerda délután, amelybe így belerohant egy Ford.