szon-sportoldal

2008.07.07. 09:36

Berettyán: előre Nyírbátor!

<p>Bátorban is tudják: bátraké a szerencse. A megyei első osztályú futballegylet nagy dobásra készül, éppen ezért szólította soraiba Berettyán Gábort. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/berettyan-elore-nyirbator/cn/szon-news-km_01-20080707-092816"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

A Nagyecseden fényesen bizonyító, az NB III-as gárdától a minap elköszönő tréner ugyanis visszatér abba a városba, ahol mindig is jó szívvel emlékeztek rá. Az új szakvezető a nyírbátori bálványt, Lőrincz Sándort váltja a kispadon, aki a folytatásban a fiatal reménységeket pallérozza.

Lőrincz Sándor az őszi hajrában vállalta az edzői feladatot, mégpedig ideiglenesen, csupán az idény végéig – kommentálta a fejleményeket Balla István elnökségi tag. – Természetesen a jövőben is számítunk rá, saját kérésére ismét utánpótlásvonalon dolgozik, az ifjúsági és serdülőcsapatot „viszi” tovább. Berettyán Gábor kötödik Bátorhoz, elismerésre méltó munkát végzett Ecseden, nem titkoltan az 1-3.hely valamelyikének megszerzését reméljük tőle, míg két éven belül a feljutás a cél!

Nos, az elöljárók véresen komolyan veszik a feladatot, ennek jeleként acélosítják a játkoskeretet. A nagyecsedi Bíró Zsolt, a Volán-Sényőtól érkező Márton Istán (ő korábban emlékezetes időszakot töltött Nyírbátorban...) mellett a baktalórántházi duó, Czerula Zsolt és Pálvölgyi Balázs is a feltörekvő együttest választotta. Az ötödik friss szerzemény – a Sényőn ugyancsak megforduló – a nyíregyházi Bagoly Zoltán lehet. A Berettyán-legénység hétfőn megkezdte az erőgyűjtést, szerdán már edzőmeccs szerepel a programban – a Nyírmada lesz az ellenfél.

- Konc Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!