szon-sportoldal

2008.06.13. 09:10

Megedzenék az acélvárosiakat

<p>A Nyíregyháza Revolution Tigers a Miskolc Steelers újbóli legyőzésére készül szombaton. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/megedzenek-az-acelvarosiakat/cn/szon-news-km_01-20080613-085604"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Ami a futballpályán Nyíregyháza–Diósgyőr, azaz az amerikai focistáknálNyíregyháza Revolution Tigers–Miskolc Steelers. Noha nincs még komoly múltja a két fél ütközetének, ha a szabolcsi és a borsodi megyeszékhely kemény legényeiről van szó, garantált a tüzes csata. Szombaton 15 órától a Tigrisek otthonában, a nagykállói futballpályán rendezik a meccset a divízió II. Keleti csoportjában. Jelenleg a nyíregyháziak veretlenül vezetik a tabellát négy forduló után, őket éppen a miskolciak követik három győzelemmel.

– A csoportelsőség lesz a tétje a találkozónak. Mindenképpen szeretnénk megőrizni az előkelő pozíciónkat, ugyanis aki nyer, otthonában játszhatja az elődöntőt, míg a vesztes utazhat a nyugati csoport győzteséhez. Tavaly jobbak voltunk a miskolciaknál 48–7-re, ezzel együtt egy izgalmas meccsre számítok – említette Illés Tamás, a Nyíregyháza Revolution Tigers elnöke.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!