szon-sportoldal

2008.06.17. 20:15

Bodnártól elbúcsúztak

<p>Nincs jelentős változás a Betonút-NRK Nyíregyházánál, a csapat gerince együtt maradhat.</p>

Nerinától elköszöntek. A különleges keresztnevű játékossal közölte Ludvig Zsolt, a Betonút-NRK vezetőedzője, hogy nem tart rá igényt a jövőben. Bodnár nyíregyházi (örökösföldi) nevelésűként kénytelen szakítani a nyíregyházi női röplabdacsapattal.

Kovács Bernadett szülési szabadsága után visszatér, így Natalja Akimova (aki nem zárkózott el a folytatástól) mellett lehet a csapat feladója. Ez esetben nem lesz az NRK játékosa Kiss Regina. Szintén elköszöntünk Fekete Krisztinától, és elképzelhető, hogy tanulmányi elfoglaltságai miatt nem számíthatunk Czipták Nikolettre sem – taglalta a változásokat Ludvig Zsolt.

– Maximum tizenegy fős keret kialakítását tervezzük. Miklai Zsanettnek és Szakmáry Grétának élő szerződésük van. A rutinos, meghatározó játékosokkal megkezdtük a tárgyalásokat, ez alapján elmondható, hogy az együttes gerince együtt marad. Tudjuk, hogy többeket máshonnan megkerestek, a döntés a kezükben van.

Azt látni kell, hogy a magyar mezőnyben nagyon kevés a mozdítható játékos. Tovább folytatjuk a fiatalítást, a felnőtt kerettel készül a jövőben Mosonyi Tekla és Erdős Zsófia. A következő évadban a magyar bajnokságban indulunk el, a nemzetközi szereplést ezúttal a Challenge Cup jelenti. A hónap végén Luxemburgban sorsolnak. Addigra még több konkrétum várható az NRK-nál.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!