szon-sportoldal

2008.05.15. 13:28

Szépkorúak sportolási lehetősége Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Nemrégiben alakult meg a Nyírsuli Kht.-n belül a Szépkorúak Sportklubja, ennek tagjai a klubtagságival csütörtök déellőttönként szabadon használhatják a Városi Stadion létesítményeit. <dia width="900" height="700" alt="Szépkorúak sportolási lehetősége Nyíregyházán 2008.05.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sz_pkor_ak_sportol_si_lehet__337_s_ge_Ny_re/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Szépkorúak sportolási lehetősége Nyíregyházán 2008.05.15." /></a></dia></p>

Tekéznek, teniszeznek, kocognak és ultiztaznak azok a szépkorú (55 év feletti) sportemberek, akik tagjai a Nyírsuli Kht. által létrehozott klubnak. A klubtagok csütörtök délelőttönként ingyen és szabadon használtják a stadion létesítményeit.

További hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

  • Bábosok megyei fesztiválja Nyíregyházán
    Gyermek- és Felnőtt Bábosok XXXIV. Megyei Fesztiválja kezdődött meg csütörtökön a nyíregyházi Kölyökvárban.

  • Tánccal, énekkel őrzik a hagyományt Tiszalökön
    A tiszalöki hagyományőrzők mellett fellépnek bashalomi, tiszadobi, homoktanyai, vasmegyeri, demecseri, szorgalmatosi énekesek és táncosok is.

  • Szemetet gyűjtenek Gávavencsellőn
    A takarításban részt vevők a település valamennyi utcáját megtisztítják a szeméttől, utána pedig parlagfűszedési versenyben bizonyíthatják ügyességüket.

  • A tizenkét testvér újra együtt – Kemecsén
    A varrónőként dolgozó édesanya, az Útfenntartó Vállalatnál dolgozó édesapa nagyon szerény körülmények között, de mindig becsületre, tisztességre nevelte gyermekeit.

  • Eszperantó szavak a Tisza partján
    A házigazda, Sereghyné Zengő Enikő ezúton adta át két lengyelországi város eszperantó csoportjainak a meghívását a megyei eszperantisták részére, remélve azt, hogy az utazás hamarosan megvalósul.

  • A legendás harcsa kifogására készülnek
    A máriapócsi horgászok bosszúságára a már legendásnak számító harcsa szakított 45-ös zsinórt, de tört már el botot is.

  • „Add az időd, add a hangod!”
    Szeretettel várnak mindenkit, aki szívesen felolvasná kedvenc meséjét, versét, hogy ezzel nyújtson irodalmi élményt a látássérült embereknek. Az elhangzott irodalmi műveket CD-re rögzítik, így segítve látássérült embertársainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!