szon-sportoldal

2008.05.28. 11:04

Szenzációs fogathajtó siker

<p>Fantasztikus megyebeli sikerrel kezdődött a fogathajtó-idény. Az észak-kelet magyarországio regionális bajnokság első fordulóját – amely egyben a Nemzeti minősítő B kategóriás verseny is volt – Balla Zsolt nyerte meg.</p>

A megyaszói kettesfogathajtó viadalon a fehérgyarmati hajtó az akadály- és maratonhajtáson is maga mögé utasította a mezőnyt, és ez elég volt az összetett elsőséghez is. Rajta kívül még hat fogat képviselte a megyebeli színeket a harminc hajtóból álló mezőnyben, a többiek közül a hatodik helyezett Bukovinszki Zoltán érte el a legjobb helyezést.

A sportág megyebeli szerelmeseinek már nem kell sokat várniuk ahhoz, hogy „hazai” pályán lássák a mezőnyt, hiszen a második forduló küzdelmeire a jövő hét végén Napkoron kerül sor.

Fogathajtás
Észak-kelet magyarországi kettesfogathajtó bajnokság, 1. forduló, Megyaszó
Végeredmény: 1. Balla Zsolt (Fehérgyarmat), 6. Bukovinszki Zoltán (Nyírségi LTE), 8. Mezei Zsolt (Bokortanyák LSE), 11. Margitai Sándor (Kálló Földgép), 13. Fekete György (Nyírbátori LSE), 14. Hepp Róbert (Napkor), 18. ifj. Fekete György (Nyíregyházi FSE).

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!