szon-sportoldal

2008.05.08. 14:13

Szakmáry: Jó volna ünnepelni...

<p>Szakmáry Gréta az évad felfedezettje. A mindössze 16 esztendős hölgy egyre többször kamatoztatja tehetségét a Betonút-NRK színeiben.</p>

A nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium 2. b-s, testnevelés tagozatos diákja parádés évadot koronázhat meg. A diákolimpiai bajnoki cím mellett a junioroknál is a legjobbnak bizonyultak, a felnőtt NB II-ben a második helyet szerezték meg és az V. korcsoport számára kiírt országos versenyben is elsők lettek.

– Bízom a csapatban, képesnek tartom az együttest az újabb győzelemre. Az elmúlt hónapokban kicsit húzós volt összeegyeztetni a tanulást és a röplabdás elfoglaltságokat, de most érettségi szünet van, így rákészülhetek a döntő mérkőzésre. Jó volna ünnepelni, utána pedig osztálytársammal, csapattársammal, barátnőmmel, Miklai Zsanett-tal a vasvárisok után eredünk, mivel szombaton kezdődik a középiskolások világbajnoksága Cagliariban.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!