szon-sportoldal

2008.05.20. 09:37

A Korzónál kosárlabdázhatnak

<p>Nyíregyháza - Kosárlabdázók, sportágat kedvelők figyelem! Június 21-én szombaton adott a lehetőség, hogy mindenki kipróbálja tudását a sportág utcai, azaz streetball változatában.</p>

Ekkor rendezik – lapunk és kiadónk közreműködésével – a Vodafone-Kelet Kosár Jam elnevezésű programot a nemrégiben átadott Korzó Üzletház előtti téren.
A helyszín tehát új, a kezdeményezés viszont nem teljesen újszerrű, hiszen korábban is akadtak már próbálkozások, legutóbb 2006. augusztusában a Kossuth téren.

A viadalt a streetball szabályai szerint rendezik meg, egy-egy csapatba négy játékos nevezhető, közülük egyszerre három lehet a pályán. A gyermektől a felnőtt-nyílt kategóriáig összesen öt korcsoportban és mindkét nemben megrendezik a versenyeket. A nevezési díj fejenként 3000 forint, amit majd a helyszínen lehet befizetni. A részvételi szándék megerősítésére szolgáló nevezési lap letölthető internetes portálunkról, a www.szon.hu weboldalról továbbá beszerezhetők a Vodafone márkaboltban a Korzó üzletház 1. emeletén, illetve a Vay Ádám krt. 12. szám alatt található Fekete Bárány Shopban. Egy biztos, kosaras berkekben nem kezelik majd fekete bárányként mindazokat, akik részt vesznek a megmozduláson...

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!