szon-sportoldal

2008.04.14. 13:51

Huszadik gól, hetedik hazai siker

<p>Rendbontásoktól sem volt mentes a Nyíregyháza Spartacus–Diósgyőr élvonalbeli futballbajnoki, de volt már olyan szomszédvári rangadó, amelyen nagyobb figyelem összpontosult a pályán kívül történtekre, mint magára a mérkőzésekre.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/huszadik-gol-hetedik-hazai-siker/cn/szon-news-km_01-20080414-015206515">A nyíregyháziak bajnokságebli mutatók: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Persze, az azért nem öröm, hogy egy futballmérkőzés apropóján gyakorlatilag órákra megbénul a város közlekedése, a rendfenntartók dolgát pedig az sem könnyítette meg, hogy a meccs után már a sötét utcákon kellett intézkedniük. Ezzel együtt nyíregyházi részről örömteli, hogy az első igazi villanyfényes mérkőzését a Spartacus megnyerte, a Diósgyőr elleni 2–1-gyel továbbra is őrzi a miskolciak elleni élvonalbeli hazai veretlenségét a piros-kék kompánia.

Ez volt a nyíregyházi csapat bajnokságbeli hetedik hazai sikere, Miskolczi találata pedig huszadik ebben az idényben, amit hazai pályán jegyeznek (ebből hármat a kizárt Sopron elleni le nem játszott meccsen a többi csapathoz hasonlóan „ajándékba” kapott a versenybizottságtól). A most eredményes Miskolczi és Granát egyaránt két-két gólos, összesen amúgy hét futballista szerzett ennyi találatot a Szpariból a mostani sorozatban, a házi góllövőlistát a keresztszalagszakadással múlt héten operalt Szilágyi Norbert vezeti négy góllal.
A hét végén következik az újabb szomszédvári derbi, a debreceni mérkőzést 15 órától a Sport Televízió is műsorára tűzi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!