szon-sportoldal

2008.04.26. 21:33

Háromgólos vereség Kecskeméten

<p>Labdarúgó NB II. Keleti csoport, 24. forduló: sokáig jól tartotta magát, ám végül 3–0-ás vereséget szenvedett a listavezető Kecskemét otthonában a Baktalórántháza VSE csapata.</p>

A baktaiak az első félidőben, még 0–0-nál Kozma József révén értek el egy kapufát, majd a hajrában, 3–0-t követően Illés László is megdöngette a lécet.

Jegyzőkönyv, események
Kecskemét–Baktalórántháza VSE 3–0 (1–0)
Kecskemét, 2400 néző, v.: Mészáros.
Kecskemét: Nagy Zs. – Schindler, Debreceni, Lovrics, Koszó (Farkas I., 76. perc) – Némedi (Vass Zs., 69.), Szavics, Koncz, Csordás – Balázs (Kormos, 63.), Montvai. Edző: Tomiszláv Szivics.
Baktalórántháza: Szalánczi – Márkus, Czerula, Koskovits, Illés Gy. (Marics G., 87.) – Pálvölgyi (Szabó R., 31.), Laskai M., Rakóczi, Saliga Z. – Kozma J., Saliga I. (Illés L. –, 64.). Edző: Kovács János.
35. perc: kavarodást követően a leggyorsabban eszmélő Balázs 5 méterről a kapu közepébe bombázott, 1–0.
71. perc: Csordás baloldali beadását Koncz továbbcsúsztatta, a berobbanó Lovrics pedig 5 méterről a léc alá fejelt, 2–0.
81. perc: az egész mérkőzésen parádésan játszó Csordás elviharzott a jobb szélen, a kifutó Szalánczi felett középre löbbölte a labdát, és az érkező Koncz 2 méterről a kapuba terelte, 3–0.
Mesterszemmel
Tomiszláv Szivics
: – Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert tudat alatt már a Fradi elleni meccs járt a fiúk fejében. Jól védekezett ellenfelünk, mi nem siettettük a támadásokat, aminek végül meglett az eredménye.
Kovács János: – Mindkét csapat kihozta magából a maximumot, a végén kijött a két gárda közti tudásbeli különbség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!