szon-sportoldal

2008.03.18. 10:30

Értékes ecsedi ikszek

<p>A nyíregyházi után a debreceni ligacsapat sem tudott gólt szerezni Berettyánék ellen.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/ertekes-ecsedi-ikszek/cn/szon-news-km_01-20080318-102826">Két meccs. Az ominózus találkozókról szóló összeállítás letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Noha az elmúlt két bajnokin egyetlen gólt sem szerzett a Nagyecsed a labdarúgóNB III. Tisza-csoportjában, egyáltalán nincsenek letörve, sőt!... Előbb a tavaszi nyitányon a számukra szokatlan műfüvön játszottak 0–0-át a Nyíregyháza Spartacus II-vel, majd utóbb a listavezető Debreceni VSC II ellen végeztek hasonló eredménnyel.
– A két ligacsapattal szemben hazai pályán és idegenben sem volt túlzott elvárásunk. A vasárnapi feladatot nehezebben oldottuk meg, hiszen a debreceniek játsszák a mezőnyben a leggyorsabb focit. Noha a mi szintünkhöz képest ez egy más dimenzió, a végső energia-tartalékokat mozgósítva, nagy akarattal rászolgáltunk a döntetlenre. Megőriztük a hazai veretlenségünket, és bár nem szereztünk gólt, kiszolgáltuk a közönségünket – említette Berettyán Gábor, az ötödik helyezett ecsedi együttes edzője.
- Ladányi tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!