szon-sportoldal

2008.03.13. 10:14

Örömóda lehet a rapszódiából

<p>A Vecsés elleni hazai siker által adott lendülettel lépnek pályára a baktaiak Vácon. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/vac.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" />&#160;<B>Múltidéző. A tavalyelőtti meccsről szóló cikk letölthető,</B></A></p>

A már bajnok Vác vendége volt tévés meccsen a Baktalórántháza tavalyelőtt. Nem rontották el az ünnepet a vendégek, 4–2-re nyertek a Duna-kanyariak, akik csupán egy évadot töltöttek el az élvonalban. Az aktuális kiírásban Verebes Józseffel az élen láttak hozzá a munkához, és bár alaposan kicserélődött a keret, az élmezőnyben lehet velük számolni.

 Ehhez képest gyengén kezdték a tavaszi szezont: előbb az utolsó percben kapott góllal ikszeltek a Jászberénnyel, majd kikaptak a Ceglédtől, ráadásul mindkétszer hazai pályán. Legközelebb újfent otthonukban játszanak, szombaton fél háromtól a baktaiakat fogadják. Miként két éve, ezúttal is Kovács János ül a BVSE kispadján.

Visszafogottan rajtoltak
A pályaválasztói jog felcserélése miatt a Vác otthonában fogadta a Ceglédet utóbb, azaz az idei elsõ három meccsét hazai pályán rendezi. Eddig mindössze egy pont a termés, alighanem javítani akarnak a mérlegükön szombaton, ám ehhez a baktaiaknak is egy-két szavuk.

– Sikeresen kezdtük az évet, amire építkezthetünk. Ellenfelünk rapszodikus csapat, nem tudni, hogy ezúttal melyik arcát mutatja meg. Arról viszont meggyőződhettünk, hogy bárhol bárki ellen a pontszerzés reményében léphetünk pályára. Két közel azonos tudású együttes találkozik, képesnek tartom együttesünket a tavaszi veretlenség megőrzésére. Nincs okom változtatni a múlt heti, Vecsés elleni győztes kezdő tizenegyen – taglalta az ősz halántékú mester.

- Ladányi Tóth Lajos -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!