szon-sportoldal

2008.03.10. 10:14

Hoppon maradtak a Hort ellen

<p>Ezt nehéz megemészteni. A Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapata a második félidőben négy találatra hízlalta előnyét a sereghajtóként érkező Hort SE-vel szemben – mégis elvérzett ideiglenes otthonában, a Bem iskolában. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/hoppon-maradtak-a-hort-ellen/cn/szon-news-km_01-20080310-101236"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>A legeredménysebb játékosok</B></A></p>

Akárhogy is fáj, a szombati csatavesztés immár bizonyosan megpecsételi a nyírségi egylet sorsát, előrevetíti a búcsút a hazai elittől. Persze az is nyilvánvaló, eme tény hosszú folyamat eredménye...

– Ismertük az ellenfelet, éppen emiatt különösen bosszantó, hogy zsinórban olyan szituációkból kaptuk a gólokat, amelyekre felkészültünk: előzetesen ugyanis részletesen kielemeztük az adott játékelemeket – kesergett Bartha Dénes, az NYKSE edzője.

–Sajnálom, hogy az első félidőben rengeteg hibát követtünk el, holott már ekkor elhúzhattunk volna. Ugyanakkor örülök annak, hogy a szünet után negyedóráig az történt a pályán, amit terveztünk, nem sok hiányzott, hogy végleg megtörjük a vendégeket. Biztos vezetést követően a hajrában saját magunkat vertük meg: rendre elhibáztuk ziccereinket, mondhatom, feltámasztottuk a Hortot. A mérkőzés gyakorlatilag „meg volt nyerve”, idegesítő, ahogy kicsúszott kezünkből a győzelem.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!