szon-sportoldal

2008.03.28. 10:53

Gyulaházán domborítana a Dombrád

<p>A labdarúgó megyei II. osztály 19. fordulójában a Kerekes-csoport rangadója, a Gyulaháza–Dombrád viszi el a pálmát: az éllovas házigazda esetleges győzelmével öles lépéssel kerülhet közelebb a remélt bajnoki cím megkaparintásához</p>

Díjözön-csoport

Tippel: Fogarasi Zoltán, a Nyíribrony edzője.
Vasárnap (kezdés: 15.00). Bököny (15.)–Nyírgyulaj (8.): – Két rossz formában lévő csapat találkozóján a hazai pálya dönthet.
Nyírmihálydi (4.)–Kállósemjén (11.): – Meglepetést érzek, ha erővel bírják a vendégek és a légitámadásokat is hárítják, akár nyerhetnek is.
Kölyök SC (13.)–Nyírlugos (12.): – Ha megint nálunk lesznek otthon a „kölykök”, akkor nyerhetnek, hiszen köztudott: Ibronyban nehéz nyerni a vendégeknek.
Kék (6.)–Kálmánháza (5.): – Tavaly ez még nem számított rangadónak, most igen – várhatóan hazai győzelemmel.
Szakoly (2.)–Apagy (16.): – Sunyi! Jó tett helyébe, jót várj! A Boros-csapat ezen a meccsen sem hibázik.
Nyírpazony (7.)–Demecser (1.): – Az elmúlt héten a Kiss kapusnak nagy napja volt Ibronyban, de a Demecser ellen csak az ő jó formája kevés lehet.
Ófehértó (3.)–Nyírvasvári (14.): – Azt hiszem, ha „Krizsáék” győzelmén múlna a hét végi tippmixem, akkor már szombat délelőtt a pénztárhoz állhatnék.
Levelek (10.)–Nyíribrony (9.): – Egyik csapat sem kápráztatja el mostanában szurkolóit, éppen ezért remélem, hogy a leveleki szimpatizánsok még egy hétig haragudni fognak kedvenceikre.

Kerekes-csoport

Tippel: Deák Béla, a Gyulaháza játékos-edzője.
Vasárnap (kezdés: 15.00). Anarcs (13.)–Vaja (4.): – Az Anarcs mellett a fiatalos lendület, a Vaja mellett a rutin szól, döntetlent tippelek.
Fényeslitke (6.)–Jéke (7.): – Hazai győzelmet várok.
Mezőladány (12.)–Komoró (14.): – Az alsóházi rangadón a hazai pálya előnye dönthet.
Pusztadobos (3.)–Tiszamenti SE (15.): – Győz a Dobos.
Nagydobos (16.)–Ajak (8.): – Jó csapat az Ajak, idegenben is képes nyerni.
Újdombrád (9.)–Pátroha (10.): – Az utóbbi időben sok pontot veszít az Újdombrád, ezúttal pótolhatják a veszteséget.
Rohod (11.)–Pap (5.): – Jól erősített a Rohod, ezt az eredmények is tükrözik, kívánom Lelt József barátomnak, hogy nyerjék meg a mérkőzést az egyébként szimpatikus Pap ellen.
Gyulaháza (1.)–Dombrád (2.): – Sérült és eltiltott nélkül kellő motívációval várjuk a lélektanilag rendkívül fontos, de sorsdöntőnek nem nevezhető mérkőzést, ugyanis ezért a győzelemért is „csak” három pont.

Sandra Bútor-csoport

Tippel: Svéda István, az Ópályi SE elnökhelyettese.
Szombat (kezdés: 15.00). Méhtelek (10.)–Szatmárcseke (13.): – Rossz emlékeim vannak a „végekről”, a tavaszra bevásárolt Cseke, simán nyer.
Sonkád (3.)–Tunyogmatolcs (6.): – A körzeti válogatott most nyer, de mi lesz két év múlva, amikor Matolcs még szárnyalni fog?
Nábrád (5.)–Tisztaberek (14.): – Ha lenne „nábrádi kötvény ”, most vásárolnék
Tyukod (11.)–Tarpa (4.): – A Tyukod ellenünk ötösre vizsgázott, a kiszámíthatatlan vendégeket is legyőzi.
Vasárnap (kezdés: 15.00). Nyírcsaholy (1.)–Vámosoroszi (8.): – Cserejátékost rabolt tőlünk a hazai csapat. Gratulálunk a bajnoki címhez, de hogyan tovább? Ha anno Túrricse megengedhette magának a megyei első osztályt – a Csaholy miért ne? Szorítunk!
Nyírmeggyes (2.)–Kocsord (7.): – Piros lesz a „Salátás-tál” Meggyesen. Szimpatikus sportbarátok, igazi focisták!
Ópályi (12.)–Porcsalma (15.): – „Látatlanul” mondhatom, hogy simán nyerünk. Bocsának fiúk, veletek vagyunk. Az akaratotok, elszántságotok miatt a Múzeumban a helyetek.
Szabadnapos: Tiszakóród.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!