szon-sportoldal

2008.03.25. 11:15

Csak a góllövés nem jött össze

<p>Nagyon közel járt a baktalórántházi futballcsapat ahhoz, hogy figyelemre méltó eredményt érjen el a hétvégén: a Szolnok ellen a látottak alapján rászolgált volna a pontszerzésre az NB II-es kompánia.</p>

Ha ez megtörténik, akkor most változás lenne a Keleti csoport élén, így viszont bele kell törődni a megváltoztathatatlanba. Kérdés, játékosaira vagy a játékvezetőkre mérges-e inkább a baktaiak trénere?
– Tény, hogy a meccs elején nem adták meg egy szabályos gólunkat és két esetben is ziccer közben tévesen állították meg játékosaimat lesen, de még így is kellő lehetőségünk adódott a gólszerzésre – válaszolt Kovács János. – Sajnos, nem újszerű a jelenség, hiszen Vácon is körülbelül annyi helyzetet hagytunk ki, mint most szombaton. A négy tavaszi meccsünkön mindössze egy gólt szereztünk, ez a helyzet elgondolkodtatásra kell, hogy késztessen játékost és edzőt egyaránt. Változtatni kell, hogy a helyzetkihasználásunk javuljon a folytatásra.
Csekély vigasz, de vigasz: nem játszott rosszul, sőt kifejezetten jól teljesített a Bakta a Tisza-partiak ellen, ezért viszont pontot nem adnak.
– A mérkőzés felvételének megtekintése után is állítom, hogy rászolgáltunk volna legalább az ikszre – így Kovács János. – A küzdőszellemünk is megfelelő volt, egyedül az a fránya góllövés nem ment. A Szolnoknak igazából két nagy helyzete volt, ezek közül egyet értékesített, majd gyakorlatilag kivédekezte a hátralévő időt. Bosszantó ilyen módon kikapni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!