szon-sportoldal

2007.12.21. 11:53

Visszapillantó megyénk 2007-es sportéletére: március

<p>Mi történt megyénk sportéletében márciusban?</p>

Drámai küzdelemben, kétszeri hosszabbítás után 82–81-re vesztettek a nyíregyházi kosarasok Kecskeméten. 

A hazai siker után Gödöllőn is nyert (3:1-re) a Betonút-NRK. Azt követően a Vasast három játszmában verték Erdősnéék.

Kovács Rita soha nem úszott még ilyen jót, egyéni rekordját jelentősen megjavítva csapott a célba a melbourne-i vébén a 10 kilométeres távon. Noha a helyezéstől jobbat reméltek, a teljesítményre nem lehetett panaszuk. Azzal viszont ismét szembesülhetett, hogy a világ élmezőnye képletesen elúszott mellette, a feltételrendszer merőben más a többieknél.

Harminchárom esztendő után vendégeskedett újra Tuzséron a nyíregyházi futballcsapat. A Spartacus 4–0-ra győzött, egy hazai és két vendégjátékos jutott a kiállítás sorsára.

A masszőrnő vakbélműtéte

Egyetlen percet sem látott a nyíregyházi CEV-tornából a Gaziantep női röplabdacsapatának masszőrhölgye. Vakbélgyanúval szállították kórházba, majd meg is műtötték a török nőt, aki természetesen nem utazott haza az együttessel. A csapatkapitány is kidőlt a sorból, őt hasmenés gyötörte napokon át. Ráadásul a küldöttség vezetőjét fülfájással ápolták...

Temesvári Nyíregyházán

– Természetesen mindig örömmel jövök Nyíregyházára. Magánemberként is gyakran megfordulok Szabolcsban, hivatalos minőségben viszont már régen tettem tiszteletem a szabolcsi megyeszékhelyen, ezért is örültem egykori játékosom, Neumann Gábor meghívásának, és tartottam előadást a megyebeli szakembereknek. Az országjáró körút során az első- és másodosztályú klubok képviselőivel egyeztetünk, hogy miként lehetne kivezetni a magyar futballt a szakmai válságból – nyilatkozta Temesvári Miklós lapunknak január közepén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!