szon-sportoldal

2007.11.30. 10:30

Puskásékra vadásznának

<p>Nagykálló - Három győzelem és két hét szünet után vasárnap ismét pályára lép a Nagykállói KE NB I. B csoportos férfi kosárlabdacsapata.</p>

Kovács Tibor legénysége a nemcsak nevében elit, hanem a Keleti ág valóban egyik legnívósabb képviselőjéhez, az Elite Baskethez látogat.
– Fővárosi ellenfelünk egy egészen jól felépített utánpótlásműhelyre támaszkodik, de már felnőttszinten is akadnak elismerésre méltó, megfogható eredményei – mondta Kovács Tibor, a Nagykálló edzője. – Kiváló mezőnysorral rendelkezik az Elite, benne az egykori nyíregyházi kosarassal, Puskás Artúrral (őt a Sportklub csatornán, a férfi Euroliga meccseken rendszeresen láthatjuk szakkommentátorként, a szerző). Csakúgy, mint nekünk az Elite-nek is három győzelme van, a vereségeit pedig nagy csatában szenvedte el, többek között Debrecenben is. Azon leszünk, hogy folytatni tudjuk a jó sorozatunkat, hiszen az elmúlt hetekben nemcsak szerkezetileg, hanem a győzelmek hatására mentálisan is megerősödtünk.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!