SZON - Jegyzet

2008.06.13. 11:49

A csajok vagy a pasik hisztisebbek?

<p>Az örök kérdés, mikor egy pár vitája elfajult veszekedésbe torkoll: ki a hisztisebb? Talán egyformán? Dehogy! A pasik még ettől is falra másznak, hogy ők? Mint egy lány? Soha!</p>

De mi van ha mégis? Kedves hölgytársaim: ha kedvesünk hőmérséklete 36,9, akkor mit csinál? Bólogassunk most együtt: ágynak esik, és bánatos, kiskutya tekintettel kéri, hogy simogassuk, becézgessük és főzzünk neki forró teát...(ja, meg adjuk oda a távszabályzót).

Ha mi ágynak esünk? "Nem, drágám, semmi bajom, csak 38,5 fok a hőmérsékletem" - mondjuk mi, mire életünk szerelme sarkon fordul, és konstatálja, hogy tényleg nincsen baj. Mert ha hiszik, ha nem, a férfiak nem fognak "kihallani" valamit a mondókánkból! Vagy kimondjuk kerek-perec, vagy nem. De ha nem, akkor ne is számítsunk rá, hogy megértik! Így vannak összerakva, komolyan!

És itt térnék ki a mi nagy hisztinkre: miért esne nehezünkre bevallani, hogy betegek vagyunk, és ágynak esni - hisz nekünk is jogunk van hozzá? Fogalmam sincs...de általában mártír módra sajnáltatjuk magunkat, ahelyett, hogy tanulnánk a pasinktól, és megpróbálnánk ágyban, párnák közt kiheverni a bajunkat, nem a tűzhely és a mosógép mellett.

Aztán ott van munka...

A pasink fáradtan hazaér, és leül a tévé elé, és kéri, hogy vigyünk neki valami finom vacsorát, mire mi hisztirohamban törünk ki: egész nap dolgozom, aztán hazajövök, takarítok, és most még téged is pátyolgassalak, te meg nem csinálsz semmit? Hát, igen... Jelentkezzen az a hölgyemény, aki még nem fakadt ki emiatt - ha nem is egészen így! No, van? Szerintem nincs... Erre pedig a pasi-hiszti általában a következő: úgyis közel lakik a legjobb haver, vagy a második, vagy a harmadik legjobb, majd megnézem nála, amit akartam, és még a társaság is jobb lesz, mint a tiéd. És még mennyi ilyen marakodós téma van?! Fel sem lehet sorolni!

Kedves hölgyeim és uraim! Kiegyezhetünk-e abban, hogy mindkét nemnek megvannak a maga hisztis-dolgai? Vagy folytatjuk továbbra is az egymás torkának esést? Döntsék el Önök! Várjuk véleményüket fórumunkon!

- GOM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!