SZON - Jegyzet

2008.05.27. 11:37

Terhes, az iwiwről tudom!

<p>Bárcsak lenne annyi ezresem, ahányszor ezt a mondatot hallottam az elmúlt hánapok, évek alatt! Gazdag volnék!</p>

Megjött az iwiw, és ezzel együtt eltűntek a baráti találkozások - gondoltam ezt, amikor hiába próbáltak rádumálni, hogy regisztráljam magam én is, ott a helyem. Küzdöttem minden erőmmel, aztán végül beadtam a derekam, és regisztráltam én is. Sok értelme ugyan nem volt, de bevallom: néha-néha ránézek az olyan ismerőseimre, akiket már vagy ezer éve nem láttam, és akkor kiderül: férjez ment, megnősült, terhes, miegymás.

De nem ez a lényeg... Vannak olyan megszállott barátaim, akik naponta nézik az iwiwes ismerőseiket (na meg a nem ismerősöket is), hogy mi van velük, és időről-időre beszámolnak róla, kinek hogyan alakul a sorsa: hol dolgozik, mit ír magáról. Kellemes elfoglaltság lehet ráérő embereknek, nekem pedig jó hallani a vadonat új pletykákat - bevallom töredelmesen...

No meg vicces az egész szitu: időről-időre megtudni, ki terhes, vagy ki ment férjhez, mindezt iwiw-es információkból! Ki gondolta volna ezt néhány évvel ezelőtt?! És a legjobb: poénból kiírtam egyszer, hogy házas vagyok! Csak egy hétig volt ott ez az információ, de két rég nem látott ismerősöm is felhívott (akit természtesen évek óta nem izgatott, hogy mi van velem), hogy gratuláljon.

Kapcsolódó cikkek:

  • Iwiw, és ami mögötte van

    Gyűjtsd a kapcsolatokat, attól leszel menő. Vajon hány ismerősömnek kell lenni az iwiwen, hogy népszerűnek számítsak?

    Az iWiW jobb, mint egy telefonkönyv
    Megbízunk a közösségi oldalakban, és legtöbben még személyes adatainkat is nyilvánossá tesszük. Üzleti tárgyalás előtt elfogadható ha a felek információt gyűj- tenek egymásról egy közösségi szájt segítségével.

  • Az iWiW legalján
    Ha van olyan ismerősöd, akinek nem szokványos az adatlapja, vagy könnyen beilleszthető a "szőke nő", "emo" -s, vagy a "metroszexuális" kategóriába, nosza, tedd közkinccsé iWiW-es adatlapját és szerezz neki kellemetlen perceket!

- VK -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!