SZON - Jegyzet

2008.05.29. 13:09

Hónaljkutyák és szőrös lábujjak

<p>Megérkezett a kánikula, ezzel együtt elérkezett az az időszak, amikor töredelmesen bevallom, már nem szívesen szállok fel a buszra. Hogy miért? <STRONG>Vékony Katalin jegyzete</STRONG></p>

Mert ott a kapaszkodót erősen markoló hónaljkutyás, meg a szőrös lábujjú cicababa. És akkor még nem is említettem a hatrétegű ruhába bújt nénit, és a strandpapucsos, összeállt hónaljszőrű fiút. Így van? Igen, így van ez nyáron.

Várom a buszt, és örülnék, mikor végre megérkezik, de akkor sajnos fel kell szállni, és „élvezni” a nyári tömegközlekedés minden … hátrányát.

Mellettem emeli a karját a virágos pólós hölgy, már látom: át kell állnom a busz egy másik szegletébe, mert hamarosan az arcomba lógnak a meredező szőrszálak. Ha szerencsés vagyok, és van állóhely máshol is, akkor jobb oldalamon a cicababa nagylábujján lévő szőrszálakat nézhetem, a balon pedig a kiskapával, virágokkal, fáradtan álló nénit sajnálom, aki a 30 fok ellenére is három pulóverben indult útnak a temetőbe.

Ha igazán "szerencsés" napom van, akkor még a strandpapucsos pasas is felszáll az egyik megállóban, és ha még annál is nagyobb „szerencse” ér, akkor éppen mellettem cövekel le a nagy hangjával, és a szemem magasságába lógatja izzadságtól összecsomósodott hónaljszőrzetét. Ilyen ez a nyári buszozás, de nem bánjuk, mert meleg van és itt a nyár. De azért én mégis inkább gyalog indulok el, ha módom van rá.

Kapcsolódó cikkek:

  • Csupaszon szeretjük
    Röpke közvéleménykutatást végeztünk házunk táján a szeméremszőrzet divatjáról. Nem reprezentatív felmérésünk eredményei alapján megállapíthatjuk: a csupasz "szőrme-divat" a kedvencünk.

  • Csizmából papucsba bújhatsz!
    Emlékszem, milyen szomorú volt a nővérem, amikor az első márciusi jó idő beköszöntésekor kitisztította a meleg cipőit „erre már úgysem lesz szükség” felkiáltással, majd mégis elő kellett venni… Jelentem: csizmából „pacskerbe” bújhatsz, Nővérkém, itt a jó idő!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!