Szombat éjszaka újra futásnak ered Debrecen

Szombat éjszaka újra futásnak ered Debrecen
© Fotó: Matey István
Debrecen – Évről évre nagy népszerűségnek örvend az Éjszakai Futás. Az idén is több mint 400 fő részvétele várható. A rajt a fényárban úszó Debreceni Egyetem előtti téren lesz, a Nagyerdei körút sötét részeit mécsesekkel fogják megvilágítani.

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület szervezésében ötödik alkalommal rendezik meg a versenyt, 2016. június 18-án 21.30 – 23.30 óra között.

A futás útvonalán forgalomkorlátozásra kell számítani, útlezárás nem lesz, a rendezvényre érkező autók forgalom-irányítását rendőri biztosítás segíti majd.

A futás útvonala:

Egyetem tér (rajt) – Dóczy József utcán jobbra – Móricz Zsigmond körúton jobbra – Pallagi úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Hadházi úton jobbra – Nagyerdei körúton jobbra – Oláh Gábor utcán jobbra – Vigadó téren jobbra – Ady Endre úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Pallagi úton jobbra – Móricz Zsigmond körúton balra – Dóczy József utcán balra – Egyetem tér (cél).

A szervezők arra kérik a futókat, hogy sárga mellényben érkezzenek, illetve, ha van fejlámpájuk, azt is hozzák magukkal.

A verseny előtt mindenki világítós karkötőt kap, de közös bemelegítés és ingyenes masszázslehetőség is várja majd a futókat. Megéri teljesíteni a távot, a célba érkezőknek egy gömb fagyival kedveskednek szervezők.

– Debreceni Kilométerek Sportegyesület –