Bulvár, celeb

2008.03.11. 12:24

Zaklatták Zoltán Erikát

<p>Zoltán Erika karrierje talán másképpen is alakulhatott volna, ha kihasználja azokat az ajánlatokat, amiket pályája elején kapott.</p>

Ő sosem élt a lehetőségekkel, panaszra azonban nincs oka, így is egy egész ország megismerte.

- Mindenki maga dönti el, hogy él-e ezekkel a lehetőségekkel vagy nem. Amióta a világ világ, mindig voltak érdekkapcsolatok, érdekházasságok. Én nem itélek el senkit, ha valakinek lehetősége adódik, és úgy van felépítve genetikailag, hogy ez belefér neki, akkor nem biztos, hogy ez egy rossz dolog. Én egyszer egy vacsoráig jutottam el, de mivel két mondatot nem bírtam beszélni az úriemberrel, elakadt a dolog – elevenítette fel Zoltán Erika.

A szőke énekesnő karrierje csúcsán rengeteg rajongói levelet is kapott, ezek általában hízelgőek voltak, de akadt, amelyik átlépte a jóizlés határát. Nem mindenki érte be a közeledést kedves bókokkal.

- A legextrémebb eset az volt, amikor valaki a rajongása tárgyi bizonyítékát egy borítékban elküldte. Hát az nem volt túl izléses – mesélte.

Mindez azonban már a múlt, hiszen Zoltán Erika boldog házasságban él Kátai Robival és nagy egyetértésben nevelik kislányukat, Zoét.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!